Laatste reacties

 • Krediet aanvragen zonder BKR toetsing in 2017

  CARLOS PEREZ 16.12.2017 15:20
  U hebt een lening? Financiële hulp nodig? Heeft uw bedrijf, bedrijf of bedrijfstak financiële hulp ...
   
 • Krediet aanvragen zonder BKR toetsing in 2017

  Sajal 13.12.2017 08:31
  hallo mijn mensen, ik ben Sajal en burger van Holland, ik heb eerder geleden in termen van krediet, maar ...
   
 • Betekenies van krediet op de financiële markt

  Monika k 06.12.2017 09:15
  Hallo, ik wil 5000 euro lenen wat moet ik doen?
   
 • 1000 euro lenen zonder bkr toetsing

  Fdg 04.12.2017 09:30
  Ben op zoek na een lening van 1000 met Zonder aanbetaling en zonder bkr is dat MOGELIJK spoed
   
 • Krediet aanvragen zonder BKR toetsing in 2017

  H.Schepers 03.12.2017 18:33
  Ik heb interesse in een lening.

De nieuwe kabinetsplannen en de veranderingen van uw portemonnee

( 2 Votes ) 
De nieuwe kabinetsplannen en de veranderingen van uw portemonnee 4.5 out of 5 based on 2 votes.

Dinsdag presenteerde het kabinet zijn begroting voor 2014 .Wat beteken de nieuwe kabinetsplannen van uw begroting?

De overzich van verandering in de tak: BELASTINGEN

Uit de nieuwe informatie volgt, dat de diverse accijnzen worden verhoogd onder andere: de accijns op bier, wijn en andere alcoholische dranken, disel en lpg. Dit levert 400 miljoen winst op. Bovendien wordt de maximale arbeidskorting met 374 euro verhoogd, van 1.723 naar 2.097 euro. Daarentegen wordt de arbeidskorting voor inkomens vanaf 81.000 euro verlaagd, van 550 euro naar 367 euro. De hoogte van de algemene heffingskorting wordt ook verhoogd met 99 euro.

De zelfstandigenaftrek wordt beperkt. Er vindt een versobering plaats voor een bedrag van 300 miljoen euro per 2015. Dankzij is het mogelijk om er meer evenwicht in de belastingheffing tussen ondernemers en werknemers te werken.

portemonnee

De overzich van verandering in de tak: ZORG

De kamer was van plan bezuinigd op de huishoudelijke hulp in 2014, maar de geplande bezuiniging van 89 miljoen euro gaat niet door. De hoogte van de premie voor de zorgverzekering kan volgens de berekeningen van VWS komend jaar tot 1226 euro per jaar beperken. Ook de zorgtoeslag gaat een beetje omlaag.

De veranderingen zijn ook in de verzekeringen. Diverse regelingen als de Wet tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten (Wtcg), compensatie eigen risico en de fiscale regeling voor aftrek van specifieke zorgkosten, worden samengevoegd. Schippers en Van Rijn trekken 5 miljoen euro extra uit om fraude in de zorg op te sporen en aan te pakken.

De overzich van verandering in de tak: WONEN

Het fonds voor goedkopere leningen voor energiebesparende maatregelen gaat met 35 miljoen omhoog naar 185 miljoen. De overheid hoopt dat de markt er in totaal 740 miljoen van maakt.

Hypotheekfinanciering: "Het aangaan van hoge schulden en risico's op de koopmarkt wordt minder aantrekkelijk gemaakt. Het maximaal toegestane verschil tussen de hoogte van de hypotheek en de echte waarde van de woning wordt met 1 procentpunt verlaagd naar 104 procent. Ook gaat het maximale tarief waartegen hypotheekrente kan worden afgetrokken vanaf 2014 jaarlijks met 0,5 procentpunt omlaag. Ook gaat het maximale tarief waartegen hypotheekrente kan worden afgetrokken vanaf 2014 jaarlijks met een halve procentpunt omlaag. De opbrengst wordt volledig terug gegeven door het verlengen van de derde schijf in de inkomstenbelasting."

De overzich van verandering in de tak: SOCIALE ZAKEN

De kamer geeft de hulphand aan de gedeeltelijk arbeidsongeschikten. Vanaf 2014 is van plan om vijfduizend banen voor gedeeltelijk arbeidsongeschikten moeten gerealiseerd te worden.

Hogere AOW-uitkering voor alleenstaanden
"De regels met betrekking tot samenwonen voor ouderen die AOW ontvangen worden eenvoudiger. Ouderen die nog een eigen huis hebben waar ze ook de financiële lasten van dragen gelden per 2015 per definitie als niet-samenwonend. Hierdoor ontvangen zij de hogere AOW-uitkering voor alleenstaanden van 70 procent. In de huidige situatie verloren veel ouderen hun AOW als zij bijvoorbeeld gedeeltelijk samenwoonden"

Het doel van alle veranderingen is om grote beleggers te koppelen aan geschikte investeringsprojecten op terreinen als zorg, energie, schoolgebouwen en infrastructuur, om zo de economie te stimuleren.

Reacties   

 
+1 #1 hondenvoer bestellen 02-10-2014 11:01
Vet en Suiker maakt honden dik
Hondenvoer dat rijk is aan zout, olie, suiker en vetten zorgt ervoor dat
honden snel te dik worden.
Fabricanten van hondenvoer voegen ook kleurstoffen toe, en dat terwijl honden kleuren niet kunnen zien.
Een bepaald merk hondenvoer dat wordt aanbevolen als 'gezonde kip ', bevat
slechts 4% stukjes kip.
De grootste fabricanten hebben enkele dingen gemeen: goedkoop geprijst en gebruiken goedkopere ingrediënten.
Het probleem is dat hondeneigenaren niet weten dat er gezondere andere mogelijkheden beschikbaar zijn, en dat consumenten erg
merkentrouw zijn.
De hoofd oorzaak van overgewicht bij honden ligt niet aan het soort voeding, maar ook de hoeveelheden en een gebrek aan lichaamsbewegin g.
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen