Laatste reacties

 • Krediet aanvragen zonder BKR toetsing in 2017

  CARLOS PEREZ 16.12.2017 15:20
  U hebt een lening? Financiële hulp nodig? Heeft uw bedrijf, bedrijf of bedrijfstak financiële hulp ...
   
 • Krediet aanvragen zonder BKR toetsing in 2017

  Sajal 13.12.2017 08:31
  hallo mijn mensen, ik ben Sajal en burger van Holland, ik heb eerder geleden in termen van krediet, maar ...
   
 • Betekenies van krediet op de financiële markt

  Monika k 06.12.2017 09:15
  Hallo, ik wil 5000 euro lenen wat moet ik doen?
   
 • 1000 euro lenen zonder bkr toetsing

  Fdg 04.12.2017 09:30
  Ben op zoek na een lening van 1000 met Zonder aanbetaling en zonder bkr is dat MOGELIJK spoed
   
 • Krediet aanvragen zonder BKR toetsing in 2017

  H.Schepers 03.12.2017 18:33
  Ik heb interesse in een lening.

Leningen zonder BKR-toetsing

( 17 Votes ) 
Leningen zonder BKR-toetsing 4.1 out of 5 based on 17 votes.

Wie geregistreerd staat bij het Bureau Krediet Registratie (BKR), terecht of onterecht, wordt geacht nog moeilijk geld te kunnen lenen. Toch is het nog steeds mogelijk om zonder BKR-toetsing een klein bedrag te lenen. De meest gemakkelijke manier is via een zogeheten 'minilening'. Hiermee leen je tot maximaal 750 euro, met een looptijd van één tot drie weken.

Inderdaad, bij de meeste banken of andere financiële instellingen is het onmogelijk om geld te lenen zonder BKR-toetsing. Het kan echter wel Vaak staan mensen bij het BKR al voor kleine leningen bekend. Als je bijvoorbeeld online iets koopt op afbetaling, dan word je al geregistreerd bij het BKR. Ook de lening van je auto staat geregistreerd bij de BKR. Zo ook je creditcards.

Als je dus wat meer leningen hebt, zijn de bekende geldverstrekkers in Nederland niet altijd bereid om je geld te lenen. Zij kunnen dan op basis van al je eerdere leningen besluiten om je geen geld meer te lenen. Terwijl je misschien inmiddels heel goed verdient en het geen enkel probleem is om op tijd en voldoende af te lossen. In zo'n geval is het handig dat je ook geld kunt lenen zonder BKR-toetsing.

Minilening

Natuurlijk moet je voor jezelf wel bepalen of het verstandig is om geld te lenen. Weeg de voor- en nadelen goed tegen elkaar af en bereken of je de maandlasten ook daadwerkelijk kunt dragen. Al dit het geval is, kun je op internet diverse gerenommeerde bedrijven vinden, die je een minilening willen verstrekken zonder BKR-toetsing. Niet alle banken en financiële instellingen hebben de noodzaak om iedereen bij het BKR aan te melden. Zij lenen je geld op basis van je nettoloon.

Minileningen worden veelal online aangeboden, vaak onder verschillende namen. Denk aan: SMS-krediet, minikrediet, flitskrediet, minilening en kleine lening. Je kunt nsel geld lenen, omdat de kredietverstrekker geen BKR toetsing uitvoert. Hij is dit pas verplicht bij hogere leningen, met langere looptijden. Overigens wordt aangeraden wel goed naar de voorwaarden te kijken. Als je je afspraken niet nakomt, door bijvoorbeeld te laat af te lossen, dan kun je namelijk te maken krijgen met hoge boetes.

Een minilening wordt doorgaans verstrekt onder de voorwaarden dat de aanvrager tussen de 21 en 65 jaar oud is en over voldoende inkomen (minimaal 1.100,- euro) én de Nederlandse nationaliteit beschikt. Studenten, uitzendkrachten en zelfstandigen komen bij de grootste aanbieders niet in aanmerking voor een flitskrediet.

AFM

Tussenpersonen en kredietverstrekkers die handelen in persoonlijke leningen en doorlopend krediet moeten over vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) beschikken. Zij worden door verplicht om kredietaanvragers bij het BKR te toetsen. De kleinste BKR-registratie kan het afsluiten van een lening al onmogelijk maken. Bovendien vormt iemand met een BKR-registratie over het algemeen toch een groter risico. Een verstrekker van BKR-leningen bekijkt je inkomsten en maandelijkse lasten, om te bepalen of je door een lening niet serieus in de financiële problemen komt. Je moet duidelijk kunnen aantonen dat het mogelijk is om de kleine lening terug te betalen.

Reacties   

 
0 #6 Sally Borgh 25-07-2017 12:05
Beste

Ik zoek een lening van 6000 euro vaste aanstelling aflostermijn 36 maanden
Citeer
 
 
0 #5 Obrist Nicolas 08-08-2016 00:09
Snel geld nodig, maar kunt u nergens terecht?
Wij helpen u verder. Wij lenen u geld zonder zeuren. Iedereen verdiend een 2e kans op een goed leven en heeft recht op een lening.
Geen lastige vragen, geen krediet toetsing, maar geld voor u.
Neem snel contact met ons op en u hoort van ons.
Laat deze kans op een nieuw begin niet schieten.
Citeer
 
 
0 #4 j de vries 20-09-2014 18:03
wil zsm 400 uero lenen
Citeer
 
 
-1 #3 Edwin Bouma 15-08-2013 17:45
Wil graag 3000 euro lenen
Citeer
 
 
+1 #2 Birjmohun 30-07-2013 12:40
Beste hr /mevr.
hirbij wil ik een verzoek doen voor een lening van 1250 euro .
ik heb het geld nodig om mijn huis in te richten financieel kan ik niet bij de bank kloppen omdat ik in een scheiding zit dus kan geen beroep doen op de bank totdat de scheiding is uitgesproken.
weet niet wat voor info nog nodig is of gegevens zou graag vernemeb vab u,
J.M.Birjmohun
Citeer
 
 
+4 #1 aloeni van der heide 14-12-2012 14:16
ik wil graag lening zonder bkr toetsing
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen