Laatste reacties

 • Krediet aanvragen zonder BKR toetsing in 2017

  CARLOS PEREZ 16.12.2017 15:20
  U hebt een lening? Financiële hulp nodig? Heeft uw bedrijf, bedrijf of bedrijfstak financiële hulp ...
   
 • Krediet aanvragen zonder BKR toetsing in 2017

  Sajal 13.12.2017 08:31
  hallo mijn mensen, ik ben Sajal en burger van Holland, ik heb eerder geleden in termen van krediet, maar ...
   
 • Betekenies van krediet op de financiële markt

  Monika k 06.12.2017 09:15
  Hallo, ik wil 5000 euro lenen wat moet ik doen?
   
 • 1000 euro lenen zonder bkr toetsing

  Fdg 04.12.2017 09:30
  Ben op zoek na een lening van 1000 met Zonder aanbetaling en zonder bkr is dat MOGELIJK spoed
   
 • Krediet aanvragen zonder BKR toetsing in 2017

  H.Schepers 03.12.2017 18:33
  Ik heb interesse in een lening.

Persoonlijke lening

( 2 Votes ) 
Persoonlijke lening 4.5 out of 5 based on 2 votes.

Iedereen heeft in zijn wel eens pech. Net op het moment dat je niet veel geld te besteden hebt, begeven belangrijke apparaten het in uw huis en gaat uw auto ook nog eens kapot. Zeker als je niet zonder deze zaken kunt, heb je behoefte aan een snelle oplossing. Een persoonlijke lening zou je dan uit de brand kunnen helpen.

Bij een persoonlijke lening wordt het geleende bedrag in één keer aan je uitgekeerd, waarna je het verschuldigde geld in een aantal te voren afgesproken termijnen moet terugbetalen. Elke termijn bevat een aflossingscomponent en rente over de restschuld. De looptijd en de rente worden in de leenovereenkomst vastgelegd en kunnen niet worden gewijzigd. Bovendien is het, anders dan bij bijvoorbeeld een doorlopend krediet, niet mogelijk om eventueel afgelost saldo weer op te nemen. Het verloop van de lening staat geheel vast.

De rentevergoeding die voor een persoonlijke lening in rekening wordt gebracht, is hoger dan die bij een hypotheek (wegens het ontbreken van zekerheid) en lager dan bij een doorlopend krediet (wegens het ontbreken van renterisico). Bij iedere aanvraag voor zogeheten 'consumptief krediet' kan door de kredietverstrekker bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) worden getoetst wat de leenhistorie van de aanvrager is. Deze zogenoemde BKR-toetsing is een belangrijke factor in het acceptatieproces.

Duurzaam

Zoals gezegd, wordt een persoonlijke lening veelal afgesloten om duurzame goederen te financieren. Denk aan een auto, een boot, een caravan of inboedel. In overleg met de kredietverstrekker kies je een bedrag dat je wilt lenen. De aflossing en de looptijd van de persoonlijke lening zijn zeer nauw met elkaar verbonden. Wil je namelijk snel aflossen?, dan betaal je meer per maand. Wil je liever lage maandlasten? Dat kan ook, alleen duurt het dan wat langer voordat je van je persoonlijke lening af bent.

Rente is altijd een belangrijk onderwerp bij leningen. Het zijn immers extra kosten, waarop je eigenlijk niet zit te wachten ('Geld lenen, kost geld'). De algemene teneur is: hoe lager de rente, hoe beter. Maar toch is dit niet altijd zo. Misschien duurt de looptijd wel veel langer of worden er verzekeringen verplicht gesteld. Het is daarom erg belangrijk dat je alle voorwaarden goed leest en je goed laat voorlichten over de totale kosten in de looptijd.

Wensen

Veel mensen vragen zich af wat nu eigenlijk de beste lening voor hen is. Dat is moeilijk te zeggen, want dit hangt af van de wensen van de degene die geld wil lenen. Wat is het doel van de lening? uw leendoel? Heb je eenmalig een (groot) geldbedrag nodig, dan is een persoonlijke lening wellicht het beste. Heb je daarentegen behoefte aan de mogelijkheid tot heropname van reeds afgeloste bedragen, dan kun je beter een doorlopende krediet afsluiten.

Het wordt aangeraden om, voordat je een offerte gaat aanvragen je eerst goed te oriënteren. Vergelijk bijvoorbeeld eens de aanbieders met elkaar vergelijken. Dit kan online. Zo kun je meteen zien welke geldlening mogelijk passend is bij jouw situatie? Je kunt vergelijken op basis van de rente, de aanbieders, maar ook op basis van de looptijd van de geldlening. Als je dat 'in kaart' hebt, is het oplossen van een (tijdelijk) financieel probleem of het verwezenlijken van een droom plotseling heel dichtbij.

Reacties   

 
0 #6 magret james 30-10-2017 12:25
Hallo,
Heb je een dringende lening nodig ??? Bent u in schuld? Heb je slecht krediet? Ben je door banken afgewezen, heb je een lening nodig om jezelf te starten? Wij geven leningen aan aan Mensen ondanks hun slechte / slechte Credit scores. Wij geven zowel zakelijke als persoonlijke leningen uit met een lange en korte looptijd van uw keuze met een lage rentevoet van 2% per annulering voor particulieren en bedrijven. Onze lening programmeur is snel en betrouwbaar, vandaag van toepassing en krijgt u direct antwoord. leningen zijn goed verzekerd, 100% gegarandeerd en klanten zijn maximale beveiliging verzekerd.
Citeer
 
 
+1 #5 sir joel williams 14-01-2016 17:36
Heeft u een dringende financiële krediet lening nodig?
* Zeer snelle en directe transfer naar uw bankrekening
* Terugbetaling begint acht maanden nadat je het geld
Bankrekening
* Lage rente van 2%
* Lange termijn terugbetaling (1-30 jaar) Lengte
* Flexibele leningsvoorwaar den en de maandelijkse betaling
*. Hoe lang duurt het om de financiering? Na het indienen van de lening aanvraag
U kunt een voorlopig antwoord minder dan 24 uur verwacht
financiering op 72-96 uur na ontvangst van de informatie die ze nodig hebben
van jou.

Contact legitieme en gelicentieerd trustmaatschapp ij geautoriseerd
dat de financiële bijstand aan andere landen.
Voor meer informatie en de lening aanvraagformuli er joint business

SIR EVA DEMETER
Directeur-generaal
CASHFIRM
Citeer
 
 
0 #4 Alvin Scott 09-08-2015 00:14
Bent u in elke vorm van financiële moeilijkheden? Heeft u een lening voor nodig
consolidatie van schulden, bouw, onroerend goed lening, herfinancieren, personal
zakelijke doeleinden of noodgeld? Bent u een zakenman of
vrouwen die van plan zijn om zijn of haar bedrijf uit te breiden, bieden wij lening van alle soorten. als belanghebbende contact met ons vandaag via ... de onderstaande informatie.

VOLLEDIGE NAAM:
LAND:
Leningen NODIG:
LENING DUUR:
MAANDELIJKS INKOMEN:
TELEFOONNUMMER:
Met dank,

Mr Alvin
Citeer
 
 
0 #3 mr Luis Carlos 27-01-2013 18:34
Hebt u een betrouwbare lening nodig voor uw financiële problemen?
Heb je al ervaring in het verkrijgen van een lening online stress?
Diamond financiële dienst verstrekt lening van 2% rente in elk deel van de wereld. Het is zeer snel en handig en raden wij u nu contact met ons opnemen
E-mail:
Citeer
 
 
0 #2 mr Luis Carlos 27-01-2013 18:33
Hebt u een betrouwbare lening nodig voor uw financiële problemen?
Heb je al ervaring in het verkrijgen van een lening online stress?
Diamond financiële dienst verstrekt lening van 2% rente in elk deel van de wereld. Het is zeer snel en handig en raden wij u nu contact met ons opnemen
E-mail:
Citeer
 
 
0 #1 mr Luis Carlos 27-01-2013 18:32
Hallo.
bent u in financiële problemen heeft en u wilt een snelle lening minder dan 24 uur, het bedrijf is hier om te lossen al uw problemen, vriendelijk Contacteer ons nu () kunnen krediet te geven aan een van hun opties voor de categorie:?

Hypotheek / lening
Business / leningen
CREDIT auto / Mobile
Verschillende elementen van kosten diensten
Dit en nog veel meer kan bieden u een geschikte betalingsplan voor 5-15 jaar, geeft ons tot 1.000 dollar-$ 50,00000000 leningen snel, contacteer ons nu!
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen